Android käyttöjärjestelmä
Jmite Solutions Android sovelluskehitys palvelut

Tietoa

Jmite Solutions on Android sovelluskehitykseen erikoistunut suomalainen ohjelmistoyritys. Jmite Solutions suunnittelee ja toteuttaa omia sekä asiakkaiden tilaamia mobiilisovelluksia. Jmite Solutions tarjoaa asiakkailleen ammatimaista sovelluskehitystä ja konsultointia kohtuulliseen hintaan.

Jmite Solutionsin asiakkaat sijaitsevat useissa maissa ja liiketoiminnalle ei ole paikkatieteellisiä rajoituksia. Asiakastyöt voidaan hinnoitella tuntiveloituksella tai kiinteällä projektihinnalla, asiakkaan toiveiden mukana.

Palvelut

Sovelluskehitys

Android sovellusten kehittäminen, mukaan lukien vaatimusmäärittelyn laatiminen sekä ohjelmistotestaus.

Julkaiseminen

Sovelluksen valmistelu Google Play kaupassa julkaisuun sekä sovelluksen julkaiseminen sovelluskaupassa.

Ylläpito

Sovelluksen ja sovelluksen liittyvien ohjelmistokirjastojen päivittäminen vastaamaan uusien käyttöjärjestelmä versioiden vaatimuksia.Portfolio


Yomp

Yomp on uusi musiikin streamaus sovellus Android alustalle. Yomp sovelluksen ideana on tarjota käyttäjälleen tempoltaan sopivaa musiikkia lenkkeilyä varten. Yomp sovelluksessa käyttäjä pystyy itse asettamaan haluamansa artistien ja genrejen lisäksi lenkilleen sopivan tempon tai käyttää sovelluksen sisään rakennettua algoritmia tempon tunnistamiseksi.

Jmite Solutions on toteuttanut Yomp Android sovelluksen yhteistyössä Iwa Labs:in kanssa. Jmite Solutionsin tehtävänä oli toteuttaa palvelun Android sovellus lukuunottamatta tempon tunnistus algoritmia ja palvelin puolen ohjelmointia.

Android app on Google Play

Iwa Labs

Iwa Labs on suomalainen ohjelmistoyritys joka toteuttaa asiakkailleen mittatilaustyönä web-pohjaisia ohjelmistoja, sekä Android-, iOS- ja Windos Phone-sovelluksia. Iwa Labsin asiakaskuntaan kuuluu tunnettuja pörssiyhtiöitä, kuin myös stealth-vaiheessa olevia startup-yrityksiä.

Jmite Solutions on tehnyt alihankintatyötä Iwa Labsille usean Android sovelluksen parissa.

Iwa Labs ohjelmistokehitys

Yhteystiedot

Jani Tarkiainen

  jani.tarkiainen@jmitesolutions.com

+358440191289

  skype: jani.tarkiainen

Ansioluetteloni


Android blogi